top of page
Søg
  • Forfatters billedeJakob Albæk

Det er i projektområderne det sker

MJKs store markvildtprojekt, som måske er det største projekt til dato, som en jagthundeklub har kastet sig ud i, bygger på velvilje fra landmænd og ildsjæle fra jagthundeklubben. Formålet er at skabe en bedre agerlandsnatur til gavn for alt fra insekter til lærker, viber, agerhøns og harer, og til gavn for jagthundeklubbens medlemmer, så der bliver bedre muligheder for at træne hundene på terræner, hvor der forhåbentlig i løbet af et par år vil være en pæn bestand af agerhøns, så træningen også bliver kvalitativ.

Lige nu har vi 10 områder, ja faktisk er der egentlig 18 områder, fordi område Salling består af ni forskellige terræner, der alle er omdrejningspunktet i vores arbejde.

I nogle af områderne er der også jagtlejere og i andre, har nogle af klubbens medlemmer haft træningsret i mange år. Derfor er det helt klart, at i disse områder foregår aktiviteterne i et meget tæt samarbejde med de pågældende jægere og hundefolk.


Det er således i områderne, der trænes og tælles agerhøns. Det er i områderne, vi laver ny natur og forbedrer den eksisterende, og det er også i områderne, vi fodrer fuglevildtet gennem det meste af året alt sammen til gavn og glæde for naturen og de mennesker, som færdes der året igennem. Har du endnu ikke været ude og set det hele med egne øjne, så tilmeld dig et af træningsarrangementerne, eller mød op til nogle af de informationsarrangementer, der bliver afholdt hen over sommeren.


Der er forår i luften. Det spirer og gror, og det gør det også i projektet i almindelighed og i områderne i særdeleshed.


Projektgruppen medio marts 2023


44 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page